tisdag 23 mars 2010

Tiden flyger iväg...

det kan man minst sagt säga. Snart inne i April månad och våren börjar saaaakta smyga sig på. Det är nog första gången jag kan säga att jag längtar till att det ska bli vår för nu har även jag som är snö tokig börjat tröttna.... en aning! På den här tiden har det hänt en hel del. En del bra andra dåligt. Lite dans har det blivit oxå... på tok för lite!!! Men i tisdags vart det parken och Kindbergs iallafall. Riktigt skoj som vanligt och det vart några turer på dansgolvet... Fasiken va skoj det är! Mer mer mer!
I Torsdags var det dax att besöka kärring grillen. Tid för det nu när våren börjar närma sig och så är det ju så skönt att lägga sig en liten stund. Så jag tog med mej Ange... trevligt trevligt! Fram mot kvällen fick vi ett litet tok ryck och åkte upp på stan för att träffa Danne och Uffe. En riktigt trevlig kväll om man får säga så. Ange drog hem lite tidigare och jag vart kvar och det ångrar jag ju inte hehe... mys!
Vaknade på Fredagen och kände mej som 7 svåra år. Tänkte mest bara på att det måste bero på att jag sovit så dåligt. Så upp på stan igen med Ange och uträttade lite ärenden sen vart det en fika med Tess. Det var väl inte så smart för när jag kom hem trodde jag att jag skull avlida... Hade nämligen feber! Så i helgen har jag varit så fruktansvärt sjuk. Inte ett dugg kul! Men för att muntra upp sig själv lite så bestämde jag och Linda att vi skulle ha en liten film kväll på lördagen och Sara tittade oxå förbi. Så det var tacos och så hyrde vi New Moon. Oj så mysigt vi hade. Fler sånna kvällar tack.
I Måndags var det dax att åka till jobbet igen. När jag är ledig så kan jag sakna jobbet emellanåt så kände att det var riktigt skönt faktiskt.
Idag, Tisdag, så vart det lite Te hemma hos Ange på förmiddagen innan vi besökte kärring grillen igen. Och nu ikväll har det blivit lite trevligt sällskap med Linda.
Ledig imorgon oxå så vi får se vad man ska hitta på då. Möjligtvis lite uppbokad då med trevligt sällskap... men vi får se.
KramKram

Inga kommentarer: