fredag 21 mars 2008

Fredag eftermiddag

Idag så är man ganska så sliten. Nämligen så att jag/vi var på dans i Linköping igår så jag kom inte i säng förän 5 på morronen. *pust, suck & stön* men det är väl det man får ta när man ska ha lite sköjj..!!! =)

Dagen började med att jag skulle byta av Sussie på jobbet vid 2 och sedna jobba till 8. Cissi kom ut vid 6 tiden så vi började att göra oss iordning. Efter att ha klappat igen butiken så kom Jörgen och Linda och hämtade oss så mötte vi upp Sussie sen vart det bara raka vägen till Linköping.

Det som var lite roligt är att det var Sussie som körde och hon har fått "trafikkamera-nojja" (hur nu det kan komma sej *asg*) det vart liksom gasa, bromsa, gasa, bromsa o.s.v nästan hela vägen dit.

Parkerar bilen, kliver in och så möts man av musiken. Det sprätter till i benen och man kan nästan inte stå stilla. Bandet hade ju redan börjat spela, det var ju vi som var lite sena =)
-fint folk kommer alltid sent-
Självklart så var det ju Casanovas som stod för musiken den här gången, som nästan alla andra gånger oxå =) Måste ju såja att det är nog det bästa bandet!!!
Kvällen gick och man kunde inte göra något annat än att lyssna och njuta av musiken. Sussie, Linda och Jörgen tog sej så klart lite turer runt dansgolvet.
Efter att ha sagt hej och hej då till bandet så bar det av hemåt. Stanna en sväng hemma hos Cissi för lite "efter snack" och summera kvällen som gått. Sedan hem, kasta sej i säng och krama kudde.
-borta bra men hemma bäst-

Men man längtar ju redan till nästa dans!! =)

Inga kommentarer: