tisdag 11 augusti 2009

Lördags... En heldag med Camilla

Efter att ha bestämt att vi skulle passa på att göra något nu när det har varit så fint väder och man har varit lite ledig så kom vi fram till att lite mini-golf var år och da'r sedan. Så lördagen blev bokad för oss två =) Upp på morgonen väntade på att Camilla skulle komma hem till mej så vi kunde börja gå. Jo just precis, vi tog en liten promenix i det sköna vädret till Café Skogen som det så gulligt heter. Inte alls dom bästa banorna för dom är väl från 1300-talet lr så, men funkar perfekt. Är ju inte direkt på liv och död man spelar så här behövs inga värsting banor... =) Hon hade dock förvarnat mej med att hon skulle vara helt usel och det var hon ju oxå ;o) Det var väl både en och två banor som hon fick ett litet "ut brått" *s* Men man ska väl inte vara allt för kaxig... Brukar klara mej ganska så bra när det kommer till mini-golf men vet inte riktigt vad som hände emellanåt. Lyckades slå bollen helt utanför banan... men vadå, va det inte lång-golf vi spela =D Och så vann man ju... inte illa pinkat men hon var allt hack-i-häl...
Efter 18 hål i DEN värmen var det tänkt att sätta oss och ta en liten glass men så blev det ändrade planer. Gick hela vägen hem igen... fixa lite pengar och så drog vi upp på stan. Satte oss på La Baguette för en bit mat. Riktigt gott... Bakad potatis med Kyckling och curry för men del och hon tog en äc***g skagen. Blev sittandes en bra stund och prata. Klart vi skulle hinna med en kaffe på det hela oxå. Riktig mysig dag faktiskt! =)
Senare på kvällen, efter mycket tjat från Camilla, skulle vi gå ut. Vi gjorde oss iordning och väntade in Lisa. Ett par öl på det och sen hamnade vi på Liquid. Självklart skulle jag beställa min favvo drink, Gin&Tonic... Det var nog den vidrigaste jag druckit! Besviken jag blev... så inga mer den kvällen. Måste ju säga att krogen är inget för mej längre... Visst, huuu vet hur många år det var sedan jag var ute så där om det inte har varit för något speciellt. Så klart att kanske trodde att det var lite som då... men nix! Ingen höjdar kväll direkt men kanske för att man var lite halv seg sådär... Men klart att man gjorde en bästa av situationen =) Lite glatt salongs berusade blev vi men det vart en ganska så tidig hemkomst... Men i det stora hela så var det en kanon dag! Tack gumman... får vi allt ta och göra om =)
Kram Kram













Inga kommentarer: