måndag 7 april 2008

Måndag, ännu en ny vecka!

Har typ nyss, för typ någon, ett par timmar sen kanske kommit hem från jobbet. Har inte jobbat idag men hade lovat Sussie att titta förbi en sväng och dricka lite kaffe idag och så fick det bli. Sussie hade beställt in en MASSA doftljus och doftvax. Vart riktigt bra...min favorit där ibland är ju så klart Clean Cotton ...helt underbar. Se var Sussies Malin ute en sväng och shoppade. Rolig hon den där =) så det vart ju litte babbel me henne oxå.

Fick lite fin besök igår. Jag och Cissi hade väl direkt inget att göra så jag slängde iväg ett litet mess till Dette och undra om hon och Erika hade lust att titta förbi en sväng i lilla gettot där vi bor =) Åhh jo visst. Kul att träffa dom lite så där utanför dansen oxå. Dom bor ju inne i stan så det är ju så löjligt nära mellan oss så att säja. Och dom slog väl på stort oxå och hade med sej glass och grejer. Inte vilken glass som helst heller! =) Vienetta (lyx glassen av dom alla) *asg* Den ni! Där tänkte dom rätt...gott var det! Satt där och babblade om en massa och vips så var klockan 23.30 och dom började tänka på refrängen. Riktigt trevligt var det ialla fall....får se nu om vi kan försöka mixa ihop en liten kryssning nu någon gång som vi hade tänkte...girls night out liksom.

Hopp... dax att bege sej till kärring-grillen nu då innan dom stänger. Kan ju inte gå omkring som en blekis nu när våren är på väg =)

Kram

1 kommentar:

Anonym sa...

Se där... Glassen uppskattades ja! *gött* Mmm såg att kryssen som ni föreslog var dagen efter Västerås! Det verkar juh jobbigt... Hm... A vi får fundera vidare på någon kryss så får vi se vad det slutar med! Skoj att partaja tillsammans hade det juh varit i alla fall! :) Kram