söndag 11 maj 2008

Då var det söndag....

igen...har vart en lugn dag idag....Inte gjort så mycket. Jobba till 6 idag och det var sååå dött. Tråkigt med sånna dagar när det inte är så mycket folk som handlar men det är väl ingen som vill springa i en massa butiker när det är så fint väder. Dette och Erika var på besök en sväng oxå. Kul att träffa några att prata me när det är så lugnt. Dette var väl ganska nöjd med sin shopping....fynda några snygga ringar =) Det var ju som hittat lr?!
Dagen rulla på som vanligt och efter ha klappat igen så bar det av hemåt.. eller hem åkte jag ju inte utan tog en sväng förbi Emma och Tove. Bjöd på lite kaffe och det kan man ju inte säja nej till. Jag har konstaterat att jag säjer saker först innan att tänka till...så det kan ju bli hur tokigt som helst och det har dom tydligen jätte kul åt....men vadå, det är ju inte så lätt alla gånger! =) Ahja alltid kul att man kan roa någon... Sussie och Kriko drog iväg till Ljungsbro på dans idag (Casanovas) Hade väl ingen större lust att åka men så klart att man ångrar sej ändå. Hade ju vart jätte kul juh!!!! Men det kommer ju fler gånger. Hoppas att dom hade det trevligt ialla fall!
Hemma äntligen....slira runt på datorn en sväng sen blir det lite TV och sen sängen! Är så trött dag. Vart sent inatt och tidig morron *pust* Får vi se vad morron dagen har att erbjuda.
Kram Kram

Inga kommentarer: